en-USsq-AL
You are here:   Nositi
  |  Login

 

Supliment, Janar 2014

 

Supliment, Dhjetor 2013

 

Supliment Une Gruaja 10+

 

Supliment Dhjetor 2012

Supliment Nëntor 2012

 

(Nr. 491) Nëntor 2012

 

Bashkohuni, për t’i dhënë fund dhunës ndaj grave!

A mund të justifikohet dhuna?

Si reagojnë fëmijët ndaj të cilëve është ushtruar dhunë

Michel Fuko me "Historia e Seksualitetit"

 

 

Supliment Tetor 2012

Supliment Korrik 2012

Supliment Qershor 2012

Supliment Prill 2012

Supliment Mars 2012

 

(Nr. 490) Vere 2012

Ky edicion i gazetës
Nositi botohet në kuadër
të 100 vjetorit të
Pavarësisë

 

(Nr. 489) Prill 2012

 

Bota Lasgushiane, Atdheu, Dashuria, Natyra

U shpallën fituesit e konkursit me titull “Nga paqja në shtëpi, tek paqja në botë!” 

Përsiatje me “hallakatje” Shkruar nga KOPI KYÇYKU

Deklaratë - Libri ndriçon mendjen, mendja ndryshon botën!

 

 

 

Suplement nga Grupi Monitorues i Këshillit Bashkiak, Pogradec Janar 2012

 

Nëse vetëm unë flas për padrejtësinë, 

Ajo mbetet veç një pëshpërimë, 

Nëse flasin dy vetë, bëhet një bisedë,

Nëse flasim të gjithë bashkë, do të jemi një zë që dëgjohet!

 

(Nr. 488) Dhjetor 2011

 

 • 112 - vjetori i lindjes së Lasgushit
 • NJË VEPËR - DËSHMI, ME “SIMOTRA” TË RRALLA!
 • Dhuna është KRIM! Familje pa DHUNE - Shoqëri në PAQE!
 • Vazhdon mbështetja e BE për shoqërinë civile në Shqipëri

 

(Nr. 487) - Tetor 2011

 

 • Niko Rapi: na takon neve si gjyqtarë që çdo ditë të vemë nga një tullë në ndërtesën e Drejtësisë!
 • Dritëro Agolli -Dr. Honoris Causa
 • Të shkosh në Pogradec për turizmin familjar...
 • Poetët në faqet e Nositit 1. Dhimitër Pojanaku 2. Shpend Sollaku Noe 3. Vangjush Ziko

 

(Nr. 486) - Edicion Special - Sezoni veror 2011

 

 • Sezoni Turistik Veror 2011
 • Kirurgu N. Niça “Qytetar Nderi” i Pogradecit
 • Panaire në Korçë dhe Pogradec
 • Përurohet bashkëpunimi ndërkufitar

 

(Nr. 485) 13 Qershor 2011

 

 • Pogradec:Turizmi familjar
 • Xinarca-Pogradec
 • Eshirika Coli
 • Sekretet e 2012-ës
 • Dita e Dyerve të Hapura

 

(Nr. 484) 5 Maj 2011

 

 • Dita Botërore e Librit
 • Pse gjuha jonë quhet shqipe
 • Tomi Mato, artisti që sfidon moshën
 • Misto Cici, mjeshtër i madh i fotografisë
 • Një impakt ekonomik për herë të parë në Shqipëri

 

 

(Nr. 483)  5 Prill 2011

 

 • Zbulohet shpirti i dy gjenive
 • I çmendur apo me fat
 • Zgjedhje për Standarde apo Zgjidhje
 • Perla Ballkanike
 • Për një shoqëri të barbarte

 

(Nr. 482) 5 Mars 2011

 

 • Katër çmime në Pogradec
 • Në Kryeqytetin e Europës
 • Kosova me moshë të re
 • Gratë drejtuese në politike
 • Nostalgji në qytetin tone

 

 

(Nr. 481) 25 Janar 2011

 

 • Politika nuk duhet të kthehet në institucion që pengon qytetarin...
 • Videokaseta që acaroi politikën
 • Lasgushi dhe Tirona
 • Kufiri lindor dhe elitat
 • Miqve të mi më të mirë

 

 

 

(Nr. 480) 25 Dhjetor 2010

 

 • Të barazohet peshorja e të drejtave
 • Kanioni i Madh i Kolorados, muzeu gjigand
 • Shqiptarët në Europë, Shqipëria në portat e BE-së
 • Koni: Përfaqësuesja e Korpusit të Paqes tregon...

Lexo me teper

 

   
 

(Nr. 479) 25 Nëntor - 25 Dhjetor 2010

 

 • FUSHATA: Të fuqizojmë punën lokale kundër dhunës ndaj grave!
 • 60 vjetori i Teatrit dhe 50 vjetori i Estradës së Korçës
 • Një profil të lavdisë letrare... me studiuesin Bujar Balliu
 • Alergjitë dhe zhgënjimet e politikës - Nga Dhimitër Gegprifti

Lexo me teper

 

 

 

 

(Nr. 478) 25 Tetor - 25 Nëntor 2010

 • Gruaja, sfida e radhës në Zgjedhjet Vendore 2011
 • ZOGJTË E NOSITIT (Sërish mbresa nga bisedat me disa syresh)
 • Së shpejti në shqip Patrick Dubost
 • Do të më mungosh, Mësuesi im!...

Lexo me teper

 

 

 

(Nr. 477) 20 Shtator - 20 Tetor 2010

 

 • Me dramaturgun Misto Marko...
 • Mitrush Kuteli dekorohet me Urdhërin “Nderi i Kombit”
 • Ambulantët e Korçës
 • Një vetëdije për pasurinë shpirtërore të Ballkanit...

Lexo me teper

 

 

 

(Nr. 476) 15 Gusht - 15 Shtator 2010

 • znj. Marjeta Ljarja - Përpiqem të jem një pogradecare e vërtetë...
 • Shumë zhurmë dhe asgjë...
 • Dr. Jani Basho (Vançi) në panteonin e pavdeksisë pogradecare
 • Të shkosh në Pogradec

Lexo me teper

 

 

15 Qershor - 15 Korrik 2010 (Nr. 475)

 • Çelet sezoni turistik
 • Pogradeci, pretendues në Festivalin e Teatrit të Kukullave 2010
 • Transparenca shqiptare në “Ankandin” Europian
 • ...Kur u përurua një Monument

Lexo me teper

 

 

20 Prill - 10 Maj 2010 (Nr. 474)

 • Pogradeci një "Vajmar" i Shqipërisë...
 • Liberalizimi, Zgjidhje apo Komoditet?
 • Mjeku personal i Lasgushit
 • Ministri Ferdinand Xhaferi për Lasgushin në Pogradec

Lexo me teper

 

 

21 - 31 Mars 2010 (Nr. 473)

 • “Të gatshëm për normalitetin e jetës së banorëve”
 • Absurdi i politikës shqiptare...!?
 • Ambasadori amerikan jep çmimin “Musine Kokalari” për gra të guximshme
 • Lasgush Poradeci "Vdekja e Nositit"
 • 8 Marsi "Dita Ndërkombëtare e Gruas" te ne shqiptarët njihet edhe si dita e nënave.

Lexo me teper

 

 

 10 - 20 Mars 2010 (Nr. 472)

 • Niko Rapi: ... “Ky nivel të mos cënohet, madje, të rritet progresivisht”
 • “Krenaria ime: nëse qytetarët dhe gjithë komuniteti do të ndihen mirë me mua” -me deputetin e PD për Pogradecin zotin Fatbardh Kadilli-
 • Meri Lalaj: "Qytetare Nderi" e Pogradecit
 • Pippa Cookson: Zgjodha Shqipërinë, sepse kam dashur të mësoj shqip

Lexo me teper

   

30 Janar - 15 Shkurt 2010 (Nr. 471)

A janë shkaqe? Ngrohja Globale, Baticat...?!
“Apokalipsi” i shekullit
“Njeriu i Shekullit”
“PUTHJA SIPAS MËNYRËS SË GUSTAV KLIMTIT”
Një botim i munguar për vlerat Lasgushiane

Lexo me teper

   

25 Dhjetor 2009 - 10 Janar 2010 (Nr 470)

 • Përcjellja e fundvitit
 • Akademik Kopi Kyçyku - Personalitet me përmasa jo të zakonta
 • Respekt dhe dashuri për dr.Miston
 • Apokalips apo "apokalips"? Përmasat e shembjes së botës?

Lexo me teper

   


Lexo Arkivat