en-USsq-AL
You are here:   Forumi
  |  Login

Forumi

   Minimize
 
  Forumi  Diskutime  Te Pergjitheshm...  Pershendetje PORADECI.com
Previous Previous
 
Next Next
New Post 10/31/2010 4:12 PM
  genci_pg
1 posts
No Ranking


Pershendetje PORADECI.com 

Me pelqen ideja e nje web-i por Pogradecin. Ndoshta duhet te behet perpjekje me teper per ta perhapur ndoshta edhe nepermjet Facebook-ut.Gjithsesi pershendetje per iniciatoret dhe administratorin.

 
Previous Previous
 
Next Next
  Forumi  Diskutime  Te Pergjitheshm...  Pershendetje PORADECI.com